Jag kom hem som Mrs Carter…

301

I smyg hade vi planerat, bokat, längtat och väntat ❤

21

Klockan 16.55 blev vi hämtade vid SkyCity på Arlanda av vänlig tjej från Arlanda VIP-service. Vad som väntade oss visste vi ju förstås men vart och hur det skulle ske hade vi ingen aning om.

Efter en tur i värsta lyxiga BMW´n, leg- och säkerhetskontroll, godkända och iförda VIP-kort blev vi insläppta i VIP-huset och fick möta vår vigselförättare Rolf. En underbart vänlig och humoristisk man som var med och gjorde vår stund till ett fantastiskt vackert minne.

Att välja denna plats och få vara med om den här upplevelsen var för oss magiskt och precis så minnesvärd som vi hade önskat.

Att vi sen fick komma in i dessa lokaler och bl.a få se kungafamiljens tillhåll vid resa, kändes också som något alldeles extra. 

7

Efter ceremoni och en stunds njutning av champagne och praliner, som Mr & Mrs Carter 🙂 , blev det dags för återresa tillbaka till hotellet.

Vi hade bokat en natt på Clarion Hotel Arlanda Airport och fick bo i ett, nej två rum, kokvrå, gigantisk hall och två badrumsstor ”lyxlya”, större än min flyttahemifrånlägenhet….. med utsikt åt flygtornet på ena gaveln och start- och landningsbanorna på andra gaveln 🙂 🙂 …

Varken jag eller maken vet något om att vi bokat detta rum (vilket vi förstås hade gjort… ovetandes om dess lyx och storlek 🙂 🙂 ) SÅ vi njöt och tog tillvara på stunden, på minuterna och kände oss så där extra superlyxiga.  

Kvällen avslutades med en härlig middag på våning 12, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Ett ställe vi kan rekommendera, precis som hotellet 🙂

81

91

Alldeles innan sovdags…

när resväskorna var ihopfällda och låsta…

när allt var checkat och klart och det var dags för lite skönhetssömn…

så meddelade vi nyheten på sociala medier ❤

2017-02-28-16-16-34

Våra nära och kära var förstås informerade tidigare under kvällen 🙂 ❤

Härligt varma och glädjefyllda samtal ❤

Efter några timmars skönhetssömn var det så dags att kliva upp i ottan för att njuta av hotellfrukosten innan incheckningen kallade.

Så… på förmiddagen den 25 januari, lyfte vi från ett vintrigt Sverige och styrde nosen mot det sköna varma Jamaica, som Mr & Mrs Carter. Men det tänker jag berätta mer om i ett annat inlägg.

Må så gott alla goa ❤

15 kommentarer på “Jag kom hem som Mrs Carter…

Add yours

 1. Men vad helt underbart !! Er lycka förmedlas ända hit, den känns i själ och hjärta. Stort Grattis till er båda, njut av nuet och av varandra. ❤❤ // Anita Malaysia/Borneo 😀

  Gillad av 2 personer

 2. Åh, så underbart Susanne…och ett stort GRATTIS!
  Våra vägar korsas både i nutid och dåtid…
  Vår bröllopsresa gick även den till Jamaica (24 år sedan)…och först en vecka i Florida, med bla en biltur till Key West och dykning i Key Largo. Har återupplevt delar av den resan nu, men det blev Kuba i stället för Jamaica. Sitter nu på Flygplatshotellet i Miami och väntar på hemresan med SAS i morgon. Har varit ute i en månad, så vi längtar hem:)
  Häftigt med vigseln på Arlanda, vi var där, på samma hotell (inte sviten:) en vecka senare och även på restaurangen…tänk vad liten vår värld är ändå:)?
  Hoppas att du visar lite bilder från Jamaica, det skulle vara så roligt att återuppleva känslan utifrån ditt perspektiv…och sett med dina ögon!
  Ha det underbart och du…det är nåt magiskt med bröllopsresa till Jamaica, lycka till med lyckan:):)

  Gillad av 2 personer

  1. Mån åh så underbart att läsa dina rader. Ja, det är nåt speciellt med Jamaica. Vi var ju där julen 2015 (nattsyrransphoto.wordpress.com) och kände så fort vi kom hem att vi ville tillbaka. Atmosfären, människorna, miljön, musiken… Jag kan känna så här efter vår andra vistelse att jag skulle absolut inte ha något emot att åka dit en tredje gång men kanske att jag vill se lite annat emellan. Och Kuba har vi varit inne på flera gånger. Det måste ha varit helt fantastiskt!!! Att viga sig på Arlanda var verkligen speciellt, precis som alla bröllop är förstås 😉 Och hotellet är verkligen att rekommendera. Självklart ska jag visa bilder från vår resa. Ska bara sammanställa dom framöver. Tusen tusen tack för dina vackra ord. 🙂

   Gilla

 3. Men du din fuling! 😉 Åh vad glad jag blev när jag läste din kommentar, men jag trodde ju att det var alldeles nu. Och så var det redan i januari!!! Vilket suveränt sätt att gifta sig på och så hjärtinnerligt glad jag är för din skull – ja ER skull såklart!

  Samtidigt börjar praktikern i mig fundera. Hur fungerade det med passet när du plötsligt bytte namn? Eller gäller det ett tag till, byråkratins kvarnar hade kanske inte hunnit börja mala? Och hela vigselproceduren, det låter som om ni köpt ett ”paket” eftersom ni inte riktigt visste hur/var det hela skulle gå till? Så otroligt spännande och roligt allting. Jag anar hur ert FB-flöde såg ut efteråt!

  Många, många grattis- och välgångskramar ❤ ❤ ❤

  Gillad av 2 personer

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: