Virrvarr i den stora lilla världen

Virrvarr – Kaos – Oreda

Visst kan det kännas så när man skrollar ner och kikar på bilderna… Men nånstans i oredan finns en ordning, en berättelse, en historia…

Kanske är känslan så bara för mig…

för det är ju just i de ögonblicken, i den stunden, i de långa minuterna, när tiden stannar upp och jag ser bilden som den får en betydelse…  

en bild som jag just då, återskapar ❤

En bild som blir till en berättelse, en fantasi, en saga…

3 kommentarer på “Virrvarr i den stora lilla världen

Add yours

 1. Jag älskar ju alltid alla dina foton, men av någon anledning fastnar jag ofta för just de här när du krupit nära och skapat ett sagolandskap som det inte är alla förunnat att se. Då får fantasin utrymme och tankarna bär iväg.

  Ha – sedan läser jag din text och ser att du tänker ungefär lika 🙂

  Så det är flytt på gång? Då förstår jag att det är fullt upp, men fullt upp tror jag att du alltid har. Det där med ro att läsa, det är svårt. Jag brukar bara klara det när jag är bortrest, men denna sensommar lyckades jag fastna i det ordentligt och komma igång igen. Just nu samlar böckerna damm igen, för det är annat som prioriteras. Igen.

  Kramar ❤

  Gillad av 1 person

 2. Ja, nog är det en sagostämning du skapat med dina drömska bilder, en beslöjad värld där vi nästan inte tillåts komma in. Men så glimtar det till, där… nu kanske det klarnar, nu får vi veta vad som pågår. Men så dras slöjan för, det mörknar, det krävs mer än så, vi får vackert vänta. Nästa gång kanske vi släpps in i den sköna lilla världen. Tack för vackra bilder!

  Gillad av 1 person

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: