Likt en stormvind…

Kikar lite försiktigt fram och funderar…

Vart tog tiden vägen??

Likt en stormvind, en orkan, en kraftig vind… virvlade hösten förbi i ett smått kaos.

För att vid årets slut landa på en annan kontinent där det på schemat stod: vila och återhämtning, lapa sol och sluka boksidor, njuta av värme och salta stänk ❤

…för att en kväll vid middagen få ett pling i mobilen… en varning om en kommande tropisk tyfon!!! VAD händer??

DET stod ju inte med på schemat!!

TACK och lov tog tyfonen en annan väg och gav oss endast lite tropiskt oväder. En hel del regn och ”håll-i-hatten”-väder 😉

Väl hemma efter en fantastisk, lite annorlunda och väldigt upplevelserik semester drabbades jag av nåt konstigt sjukligt… 

Men nu så, äntligen 🙂

börjar jag känna mig ”fit-for-fight” och energin börjar infinna sig igen vilket känns underbart på många sätt. Vi är ju nyinflyttade i vårt fina hus och jag har ju så många idéer och har sånt pysselsug så jag har absolut inte tid att känna mig krasslig. Jag är ju för 17 aldrig sjuk så varför nu…

Och jag är ju som jag är… har gärna 100 bollar i luften så varför inte ha 101?? Häromdagen gick jag med i utmaningen 365 bilder 2018. DET är verkligen en utmaning. En rolig utmaning. Näe, varför ligga på latsidan?

Kram på er alla tills vi hörs igen ❤

2 kommentarer på “Likt en stormvind…

Add yours

  1. Så bra att du är med i 365, säger jag som vägrar. 🙂 Men jag vill ju att fler ska få ta del av dina underbara foton. Synd bara att de inte får dina texter till, eller du kanske har plan att skriva om bilderna där också? Jag kommer I(troligen) inte att gå in och titta, för jag undviker det mesta med 365, egentligen enbart för att inte bli bildtrött.

    Skönt att du slapp tyfonen och fick den vila du behövde, men vad hjälper det när sjukorna sedan slår till? Det är förbluffande många som varit sjuka i samband med jul/nyår tycker jag.

    Kram och lycka till med hemmafixet! Tapeten i mitt gästrum är Stig Lindberg ”Pottery”, en sann 50-talstapet som gör mig glad!

    Gilla

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: