Spännande och pirrigt

På darrande ben tog jag stegen in i sporthallen i Vårgårda, tidigt en fredagsmorgon i november. Redo att hänga våra tavlor. Förväntansfull och oerhört spänd.

Väl inplastade i det där så beroendeframkallande bubbelplasten 😉 (ni som också måste trycka på dom där bubblorna vet vad jag menar… 🙂 ) , öppnade jag tavla för tavla och tillsammans med maken hängde jag upp dom på anvisad plats. Maken måttade med den medhavda tumstocken och avslutade den spännande stunden med att ta fram vattenpasset för att få det bekräftat att dom hängde rakt och snyggt.

Och snyggt blev det.

Det var iallafall vår känsla. 

Avslutningsvis hängde vi upp en liten presentation av oss båda. Stämningen var så härlig och vi som var där gick runt och hälsade på varandra. Konferencieren för helgen, Claes, kom fram och hälsade på oss båda, läste presentationen och avslutade samtalet med att påtala att han gillade vår slutkläm… Romantik 🙂 Japp, för det är just så vi avslutar våran beskrivning av oss och vårt fotograferande och bildskapande. SÅ varm i hjärtat jag blev av dom orden. Dom små orden tillsammans med alla fina hälsningar som kommit mig till kännedom på olika sätt betyder så mycket för mig ❤ , för oss ❤ 

Finaste dottern Malin med sambo Karl-Henrik som är bosatta i Göteborg tog en utflykt till Vårgårda under lördagen, för att äta lunch och besöka utställningen tillsammans med oss. Så underbart, så kärleksfullt, så betydelsefullt ❤

Dottern passade på att ta den fina bilden av oss två, så oerhört nöjda och stolta utställare. Förutom våra alster så fanns där så fantastiskt många andra fina tavlor att beundra och inspireras av. Utställningen, några spännande bokköp och möten samt äran att få ta del av alla fantastiska föreläsare var en fröjd att få vara med om. Jag har skrattat, gråtit, fascinerats och inspirerats så otroligt mycket under dom två dagar som Vårgårda Naturfotofestival pågick. 

Mina utställningsalster ❤

Boendet den här helgen var sen en tid tillbaka bokad i Alingsås. Måste göra lite reklam för det så oerhört charmiga och personliga ”Lilla Hotellet” som ligger mitt i Alingsås Centrum. Så mycket charm, så mycket värme ❤

Där bodde vi våra två nätter under festivalen. Men vi åkte hemifrån redan lite tidigare. Under torsdag förmiddag gav vi oss av och anlände strax efter torsdag lunch till ett soligt och fantastiskt vackert Alingsås. Siktet var inställt på att gå med våra kameror i den så oerhört vackra Nolhagaparken. Bilder därifrån tänkte jag visa er i mitt nästa inlägg.

Avslutningsvis tänkte jag introducera er till min nya hemsida som jag skapat och sakteliga bygger ut. Än så länge är den ganska så sparsmakad men det kommer mera. Välkomna att kika in om ni har lust.

Susanne Granholm Carter  – Foton – på mitt sätt, genom mina ögon, med mina känslor.

Även maken håller på att bygga upp en hemsida. Kika gärna in där också 🙂

Gazzmos Photo – Through my lens… The way I choose to see it.

Tills vi hörs igen…

Ta hand om er och var rädda om varandra ❤

Kram och Hej från Lilla mig ❤ 

Förresten… Ni kanske är nyfikna på våran presentation 😉 Den kommer här:

presentation

11 svar till “Spännande och pirrigt”

 1. Som vanligt alldeles underbara foton! Jag blir så sugen på att avancera lite inom fotograferandet men vet också – vis av erfarenhet – att mitt tålamod inte är det längsta och jag tror det är en egenskap jag skulle ha nytta av 🙂
  Kul att utställningen gick fint! Väntar med spänning på att ni dyker upp i Sala!

  Gilla

 2. Underbara foton ❤ Tänk att jag gick runt och tittade på dem och inte förstod att det var dina. Världen är liten. Nästa år måste vi träffas där!

  Gilla

 3. Grattis och vad kul att det blev en lyckad utställning! Önskar att jag hade kunnat vara där. Visst får man lite blodad tand att fortsätta och få ihop en ny utställning. Mycket fina bilder även den här gången!

  Gilla

 4. Åh så roligt att ni fick uppskattning och erkännande…tusen tummar upp! Fina bilder som vanligt och nu fick jag även se kära makens, vilka också var känsliga och vackra. Nu är det dags att satsa på nästa utställning, eller hur? Mycket jobb och alltid pirr i magen, men nu har du/ni klivit över första trappsteget…så, Lycka till framöver!

  Gilla

 5. Vilken underbar känsla det måste ha varit när tavlorna var hängda, när vernissagen pågick och när den var över! Stort varmt grattis och lycka till med kommande utställningar! Mycket vackra fototavlor var det igen, som du ställde ut.

  Gilla

 6. Meeeen jag blir ju så himla nyfiken på vad besökarna tyckte? De som hade flera fotografers verk att beskåda, utan att vara jäviga – bara ärliga!
  Jag kan inte tänka mig att någon annans foton var så personliga och vackra som dina är.
  Vadå? Jag jävig? Ja, det kan väl hända. 🙂

  Gilla

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: