Ni vet den där känslan…

… den där så härligt bubblande känslan

av lycka ❤

Den har nått mig med storm…

Jag hade på känn…

Hade en liten aning…

Men kunde förstås inte vara helt säker…

När jag sen Annandag Jul satt vid bordet, med paketet framför mig…

Då slog hjärtat frivolter och fjärilarna i magen levde rövare 😉

Innerst inne visste jag ju ❤

Jag klarade inte av att öppna paketet helt på egen hand. Det var ju ändå både till mig och maken så jag överlät halva öppningen till honom…

Jag bröt ihop innan det ens var öppnat… Övriga familjen som inte var närvarande just då kom till bords och började förstås undra varför jag satt där och storgrät…

Tårarna var av fullkomlig lycka ❤

Jag skulle bli farmor och maken bonusfarfar ❤

Färgen på tossorna gav oss vetskap vad som fanns där inne i magen…

Vinter övergick i vår och spänningen och förväntan ökade för var dag som gick…

Så kom dagen… ett ”sms” att det var nära ❤ 

Minuterna, sekunderna, timmarna den dagen när jag var på frukostdejt med en väninna kändes som en evighet…

Sen kom ett sms att allt var klart ❤

”När lillan kom till jorden

det var i maj när göken gol,

sa mamma att det lyste

av vårgrönt och av sol” 

”Du kloka lilla tös som valde en alldeles egen dag”

SÅ många i familjen och släkten som firar sin dag i Maj och underbara, vackra lilla prinsessa som valde sin egen ❤

Och jag kan sen den här speciella dagen lägga till titeln

Farmor ❤

Och som många andra mor- och farföräldrar så känner jag mig precis lika stolt, speciell, lycklig och njuter av det som kallas livets efterrätt. Eller som det står i en artikel jag läste när jag googlade på ”livets efterrätt”…

”Efterrätten barnbarn” har numera blivit huvudrätt 🙂 ❤ 

SÅ klart det har 🙂 

10 kommentarer på “Ni vet den där känslan…

Add yours

 1. Vilken lycka och vilken gåva att både ha barn och nu även barnbarn, tala om att vara lite avis som du skriver hos mig! Här kan jag verkligen stryka under och bekräfta ordet ”avis”…en dimension i livet som jag/vi saknar, men som vi samtidigt inte gör någon stor affär av. Livet är som det är, det blev som det blev och vi ger det annat innehåll, tex massor med resor runt vår vackra och intressanta värld. Krama barnbarnet från mig!!

  Gillad av 1 person

  1. Tusen tack Gertie för fina ord. Vi kan tyvärr inte alltid välja vad som står på livets agenda men precis som du skriver så får vi tillföra livet med annat som gör oss lyckliga och som ger livet innehåll ❤
   Jag ska absolut krama lilla Nora från dig! Jag lovar 🙂

   Gilla

  1. Tusen tack! Ja det är verkligen en speciell känsla. Får ”Nora-abstinens” när det går för långt mellan gosestunderna 😉 Just idag känns det som väldigt länge sen jag fick gosa och mysa. Ska nog få till nåt i veckan 🙂

   Gilla

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: