Färgsprakande fredag

17 svar till “Färgsprakande fredag”

  1. Ååå vad kul med en ny deltagare =) Välkommen!
    Tack för länken och sprakande bilder.
    Lättare snöfall även här. Har också en liten Blåmes som pickar på rutan/fönsterbleck då maten är slut. Ha en bra dag och trevlig helg!

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack! Ska verkligen bli roligt att vara med på en utmaning igen. Visst är det mysigt med fåglarna som påkallar ens uppmärksamhet. Dom blir som små vänner 🙂
      Allt gott och ha en fin vecka!

      Gilla

  2. Så glad jag blev nu Susanne! fantastiska bilder som alltid … och visst sprakar de! Den lilla, lilla mycenan där … så spröd , så vacker!
    Ha en fin fredag och en trevlig helg!

    Gillad av 1 person

    1. Tack snälla Anna! Ja, det ska bli riktigt roligt, spännande och lite utmanande och kanske… hoppar jag på någon mer utmaning framöver 🙂
      Allt gott till dig 🙂

      Gilla

  3. Den översta bilden som en målning och fart och fläkt hos pilfinken, skickligt fångat. Härligt höstfärgsprankande serie – och bilden på den lilla svampen är bara så vacker.
    Trevlig söndag Susanne!

    Gillad av 1 person

    1. Tack snälla för fina ord. Att jobba med långsamma slutartider ger många gånger spännande resultat. Sen blir det förstås mycket som slängs också men övning ger färdighet och det är roligt och utvecklande att prova nya tekniker.
      Allt gott till dig!

      Gillad av 1 person

  4. Som vanligt väldigt fina bilder 🙂 Jag funderar på det du skriver om pilfinken. Du har tagit den med lång slutartid för att få rörelse i löven, men skärpan på fågeln är ändå bra. Den måste ha suttit väldigt stilla??

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack Claes. Jag satte mig camouflageklädd en liten bit från en av matningarna. Och eftersom vi nog har byns alla pilfinkar (och talgoxar och blåmesar) hos oss så blir det ofta väntetid och kö till maten 🙂 så dom blir många gånger stillasittande på träd och buskar medan dom väntar på sin tur. Tacksamt för oss som vill fota dom små vännerna.

      Gillad av 1 person

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)