En färgsprakande återblick

18 svar till “En färgsprakande återblick”

  1. Ljuvliga bilder Susanne =) tack för spraket och länken. Visst är det en hibiskus hos mig, den blommade med liten blomma på hotellet. Trevlig helg!

    Gillad av 1 person

  2. Väldigt vackert! Och så roligt att få se bilder från fjällen, en typ av landskap jag inte besökt i vuxen ålder. Gläds alltid åt bilder från de där miljöerna. Passar ju perfekt till en färgsprakande fredag också. Önskar dig en skön dag!

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack Anna! Fjällvärlden är fantastisk och speciell. Något maken och jag fastnat väldigt mycket för. Under dom senaste åren har vi gjort återkommande besök till Vemdalen varje vinter. En helt annan typ av landskap… Lite mindre färg 😉 men oftast mer sagolikt med alla snöklädda träd.

      Gilla

  3. Så ”himla” vackert! Vilka färger. Måste varit underbart att vandra runt där. Jag har aldrig varit i fjällen på hösten men det är ju inte utan att man blir sugen när man ser dina bilder. Och på sista bilden fick du med ett naturligt litet hjärta också. 😍
    Önskar dig en fin helg!

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack Ulla! Att besöka fjällen på hösten är så fantastiskt vackert. Första gången häpnades vi över all färgprakt var man än riktade sin blick. Många många gånger stannade vi upp för att ta in det vi såg. Men det går nästan inte att ta in. Och även under dom regniga och grå dagarna är det färggrant. Men dagar när solen skiner så… Säger bara WOW!! Det måste upplevas!

      Gilla

  4. En vacker höstdag i norra Sverige är verkligen färgsprakande och otroligt vacker. Vi gillar verkligen vår fjällvärld och förra hösten njöt vi några fina veckor kring Abisko och Nikkaluokta där vi såg flammande norrsken över Torne träsk och samlade många steg på stegräknaren.

    Gillad av 1 person

    1. Tack snälla! Visst är fjällvärlden vacker! Och hösten är speciell. Låter helt fantastiskt att tillbringa några veckor i Abisko med omnejd. Och dessutom få se norrsken. Vilken lycka! Vi har också pratat om att åka till just Abisko under hösten. Hoppas att det blir av framöver.

      Gilla

  5. Såå underbara bilder Susanne! Naturen är fantastisk … och jag förstår att det var härliga och njutbara veckor där i stugan! Såg att även Ulla uppmärksammade det lilla lavhjärtat ❤
    Ha en fin helg!

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack Anki! Hösten uppe till fjälls är speciell och något jag blir varm i hjärtat av, är när jag hittar små kärleksförklaringar i naturen ❤ Kul att du såg lavhjärtat 🙂

      Gillad av 1 person

  6. Makalösa färger, man tror ju inte att det är sant! Det känns som att ni borde fått ont i ögonen av färgprakten. Tur att du påminner om hur vackert det kan vara när nu världen är grå eller vit eller rent av gråvit i några månader. Varför är det så sant, det där med ”underbart är kort”? Vissa säsonger/årstider kunde gott få vara längre än andra.
    Och där var jag ifatt 🙂
    Stora kramar och stort tack för all skönhet du bjuder på i både text och bild ❤
    Och kommentarer, såklart 🙂

    Gillad av 1 person

    1. Tack snälla Anni för fina ord!! Alltid lika uppskattat 🙂 Värmer gott i hjärtat ❤
      Ja du… många gånger blev vi liksom bara stående och alldeles tagna av det vi såg. Även dom gråa och regniga dagarna var färgglada där uppe men dagar när solen stod högt och himlen lyste blå… Jösses!! Vi kommer absolut att åka upp under hösten framöver. Det är något speciellt och känslan man får går rakt in i själen. Tack! Stor Kram till dig ❤

      Gillad av 1 person

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)