En dag i myskoxarnas rike

11 svar till “En dag i myskoxarnas rike”

    1. Tack så mycket Claes. Det var en fantastisk resa. Tänkte försöka få ihop en fotobok som minne från resan. Har gjort flera andra från våra tidigare resor. Det blir ju inte av att man sätter sig framför datorn och tittar tillbaka. Och historien om bilen… Ja den fortsätter…

      Gillad av 1 person

  1. Hittade hit via Ann. Vilken häftig resa, att bo i bilen så där tror jag inte jag skulle stå ut med, så all kudos till er för det. Vi har ju bott i husbil i flera år, så uppskattar bekvämligheten 🙂 Nu bor vi Portugal. Väldigt fina bilder och jag har nu lagt till din bloggs RSS flöde så jag inte missar dina kommande inlägg (och bilder!)

    Gillad av 1 person

    1. Åh vad kul att du hittat ”hem” till mig 🙂 Låter superhärligt att bo i Portugal och att ha en husbil är något vi tänkt på flera gånger. Får väl se vad framtiden ger.
      Tusen tack för att du tog dig tid att kika in här och lämna fina rader. Uppskattas supermycket!

      Gilla

  2. Vilken härlig vecka ute på vägarna! Många fina minnen fick ni med er i kameran. De på hängbron, vattnet och klipporna är bara så vackra. Molnformationer, vackra vyer, fjällpiparen och den lila högresta blomman är andra som jag tittade extra på. Att sova som ni gjorde i bilen skulle min kropp inte klara längre. Hoppas verkligen att detta med bilen löser sig.

    Gillad av 1 person

    1. Tack snälla för fina ord. Det blev en och annan bild på minneskorten 😉 Många fina minnen. Kan säga att man blir rätt stel av att sova i bilen men än så länge fixar vi det. Vill man ha det lite bekvämare så finns det så många campingplatser i Norge med fina små stugor. Det är lite mer den lyxiga varianten 😉
      Och vår bil… Den historien pågår ännu… Suck!

      Gillad av 1 person

  3. Så många otroligt vackra vyer och vad spännande att få ta del av era äventyrliga upplevelser!!
    Haha.. fåren verkar helt omedvetna om att de faktiskt ligger ivägen mitt i vägen. Sovplatsen i bilen ser inte så där jättebekväm ut, tror inte jag skulle klara av att sova en blund 😁 Fast jämför jag med att sitta inklämd i en trång flygplanstol i otaliga timmar vet jag att det faktiskt funkar.
    Ljuvliga bilder på fågel och växter och vilka härliga minnen ni nu kan blicka tillbaka på, mycket tack vare din så fina dokumentation.

    Ögnar bara snabbt igenom det där sista med bilen när jag inser att det uppstått ett negativt dilemma. Hoppas det löser sig på bästa sätt.

    Gillad av 1 person

    1. Visst är det lustigt med fåren. Dom brydde sig inte alls att det var bilar som ville passera 🙂
      Att sova i bilen gick ändå rätt bra. Jämförelsen med att sitta många timmar i flygplan är inte helt fel. Det går ju faktiskt att sova då också men jag föredrar nog bilen ändå 😉 Ryggstödet går att sänka rätt lågt så det blir lite mer avslappnat. Tusen tack för fin återkoppling på min berättelse! Uppskattar det supermycket! Tack!

      Gilla

  4. Fåren på vägen ser ut att ha det både varmare och bekvämare än du i bilen! Hu, jag fryser bara jag ser bilden på dig under filtarna.
    Vilka kontraster det är mellan de olika rastplatserna/utsiktsplatserna! Den där betonggången var inte vacker, men riktigt lyxig.
    Sedan tror jag att det är i Norge som i Alperna, de där #rangordningarna” eller tidangivelserna på olika vandringsvägar gäller berggetter (aka infödda) och inte svenskar som tror att vi har hyfsad kondis och kontroll 🙂 Jag vet att jag går långsamt, men det är ändå skrattretande att se just tidsangivelser …
    Tack för att jag fick följa med på en fantastisk tur, bekvämt och varmt här framför datorn.

    Gillad av 1 person

    1. Haha, ja fåren såg ut att chilla och bara njuta av livet… Undrar om dom är helt ovetandes om riskerna att få hoppa omkring på dom gröna ängarna ovan molnen inom snar framtid, när dom ligger så där på E6… 😉🙏
      Ja, det var stora kontraster och dom där svårighetsgraderna på lederna… Dom gäller definitivt inte en helt vanlig svensk utan mer dom infödda bergsgetterna 🤣🤣🤣 Men nu har vi lärt oss något av det också.
      Tusen tack för din härliga kommentar och att du följer med oss på ett hörn under vår resa i landet bredvid.

      Gillad av 1 person

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)