Regntunga moln…

❤❤❤

24 svar till “Regntunga moln…”

  1. Fin färgställning på tulpanerna, verkligen annorlunda. Villhöver sådana lökar i trädgården =) Tack för att du är med och sätter färg på fredagen.Trevlig helg!

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack för trevligt veckotema. Färger kan vi alla behöva, för att pigga upp och ge glädje. Jag tycker det är kul att köpa olika tulpaner och det finns ju så mycket vackert att välja på. Dom här fanns i en stor blandad bukett så jag ordnade upp dom i olika färger innan jag satte ner dom i vaser.

      Gilla

    1. Tusen tack 🤩. Japp, vänder dom försiktigt för hand. Blir helt annorlunda bukett. Man kan ju välja att vända bara några eller alla. Ett kul tips från dottern som jag tror såg det på Pinterest eller Insta 👍🏻😍🌷

      Gillad av 1 person

    1. Tusen tack Bosse! Det blir nästan som en ny bukett när man vänder på bladen. Antingen på alla eller bara ett par stycken. Kul att prova lite nytt, ibland 😉

      Kram

      Gilla

  2. Skrev en kommentar här igår, men den kanske försvann.
    Jag skrev ungefär så här:
    Underbara bilder! Och ditt rimmande tycker jag är jättefint. Ett riktigt vårrim.
    ( Nu får vi se om denna kommentaren går fram. )😀

    Gillad av 1 person

    1. Tack igen Ulla! Såg att din kommentar hamnat bland skräpposten 🤔 Knasigt. Men eftersom jag vill godkänna alla kommentarer så håller jag koll. Egentligen tycker jag inte att jag ska behöva ett godkännande men det var efter en period av massvis av oönskad skräppost som jag ändrade och nu har det blivit betydligt bättre.

      Gillad av 1 person

  3. Så häftigt att lite försiktigt vända på tulpanbladen. Det blev ju en helt annan bukett. Rummet var verkligen inte dåligt, utan ett riktigt vårrim. Tänk om den ändå ville komma nu och måtte gårdagen vara det sista bakslaget….

    Gillad av 1 person

  4. Tusen tack! Ja, det blir som en ny bukett när man vänder bladen. Och man kan ju välja att bara vända några av tulpanerna vilket också ger en annan bukett. Kul att testa något nytt.

    Ja men nu räcker det med bakslag… Gårdagen kändes kallare än den kallaste dagen i januari… Brrr!!!

    Gilla

    1. Tackar! Som smått halvnördig fotograf så har jag sparat tulpanerna i många år och förevigat med kameran och olika objektiv med varierande resultat. I den här buketten valde jag att vända på bladen och få en annan variant av tulpanbukett. Tips från dottern 🙂

      Gilla

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)