Tror jag svimmar…

36 svar till “Tror jag svimmar…”

    1. Tackar, tackar 🙂

      Det är så roligt att fota dom små pilfinkarna när dom kommer på besök. Och har man bara en stor portion tålamod så lyckas man ibland få till smått charmiga bilder.

      Gillad av 1 person

  1. Grattis till vinsten! Tycker det var en riktigt härlig bild, att visa på att det blev bra fast det inte blev som du tänkt dig tycker jag verkligen den bilder signalerar. Och sparven som vilar huvudet (torkar näbben) är ju underbar 🙂 Kram

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack Anna! Vinsten var verkligen en överraskning 😀. Ska bli så roligt och inspirerande att läsa boken.

      Pilfinkarna är superroliga och tacksamma att fotografera. Senaste tiden har vi stor aktivitet hos fåglarna här hemma men så är det ju också vår vilket hörs tidig morgon som sen kväll. Kram

      Gilla

    1. Tusen tack Claes! Jag tycker den blev lite charmig och talande bilden på svanarna. Och vinsten blev en glad överraskning. Pilfinkarna är superroliga att fotografera. Dom sitter still lite längre än andra småfåglar. Nu märker vi här hemma att våren anlänt för det är full aktivitet från morgon till kväll i trädgården och i skogen.

      Gillad av 1 person

    1. Tack snälla Anki! Vinsten var en stor överraskning och det ska verkligen bli både roligt och inspirerande att läsa boken och inspireras av alla hans fina bilder. Tack!! 😀

      Gillad av 1 person

  2. Stort grattis till äran och de n underbara boken. Hans fågelfotograf är verkligen magiska. Jag tycker ditt vinnarfonder var riktigt läckert. Vad har du använt för slutartid när du fotade? Bara lite nyfiken..,

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack!

      Jonas Classon är en fantastiskt duktig fotograf så det ska verkligen bli roligt och inspirerande att läsa boken. Gällande mina inställningar så återkommer jag med dom uppgifterna. Ska leta upp bilden på min externa hårddisk. 😀

      Gilla

      1. Det var fruktansvärt vad illa jag eller telefonen skrev min kommentar!! Hoppas du förstod andemeningen ändå!! Korrekturläsning får det bli i fortsättningen innan jag trycker på publicera!

        Gillad av 1 person

    1. Tusen tack! Igår kväll hörde även jag koltrastens ljuva sång. Det är glädje 😀 Några grannar försöker skjuta av vildsvinen så vi håller tummarna att dom försvinner men det känns lite hopplöst. Som du skriver så får vi nog vänja oss vid att dom finns. Bara vi slipper ha dom inpå huset.

      Gillad av 1 person

  3. Grattis, grattis både till vinnarbild och bok!

    Glad Påsk önskar jag också, så här på den lååånga långfredagen. Hoppas att din dag bjuder på vårsol och en och annan bild. Blommorna får väl vänta ett tag, men de små flyttfåglarna borde vara på plats hos dig, hoppas! Kramen igen!

    Gillad av 1 person

    1. Men Åhhh, tusen tack Gertie ❤ Har verkligen saknat dig här på bloggen så jag blev så varm i hjärtat när jag såg att du kikat in här hos mig.

      Nu när det blivit lite varmare på termometern så märker vi av en ökad aktivitet både i skogen och i trädgården och många nya fåglar hälsar på. Nu när jag går på ledighet ska jag sätta mig ute i gömslet och njuta av mina små gäster. Visst är det så att blommorna ser ut att vänta ett tag till. Klokt av dom för till veckan ska det bli kallare igen. Stor Kram till dig 🥰

      Gillad av 1 person

  4. Stort grattis! Jätteroligt och jättefin bild! Det är svårt att fota fåglar. Jag var vid Hornborgarsjön förra året och det var verkligen en upplevelse. Den svåraste fågeln jag fotat är kolibri, inte stilla en sekund med vingarna 🙂

    Tack för kommentarer hos mig. Känns fortfarande lite klurigt med wordpress men jag lär mig väl. Ser att du har kalender och sökfunktion längst ner, det skulle jag vilja ha. Var så nöjd med att jag hade både arkiv och kategorier på blogg.se men får inte till det nu.

    Gillad av 1 person

    1. Tusen tack! Kolibri är verkligen ingen enkel fågel att fotografera. En riktig utmaning och så är dom ju så otroligt fina.

      Det tar en liten stund innan man förstår WordPress men jag tycker ändå att den är bäst hittills.

      Tusen tack för titten och din kommentar.

      Gilla

  5. Stort GRATTIS! Jag tycker du är värd flera andra priser för dina läckra foton och din medryckande text upptill.
    Helt allena vid Hornborgasjön lät ovanligt. När vi bodde i Hjo blev det givetvis tidiga besök där.
    Om vildsvin tycker jag INTE. Det var skönt att slippa dem på Gotland. De och huggormar.
    Barnbarnmys lät härligt. Hoppas jobbnätterna under påsken flöt på utan allt för mycket stress.
    Kram från västra Skåne.

    Gillad av 1 person

    1. Men Åh Tusen tack vad snällt 🙂

      När vi varit till Hornborgasjön så åker vi tidigt från stugan i Karlskoga och vilar i bilen innan vi går ut med kamerorna innan soluppgången. När vi var där under pandemin var det knappt en människa där. Det fanns så klart husbilar men inte alls så många som det brukar vara. När vi ställde oss för att fota var vi själva. Det kom så klart några besökare under förmiddagen men det var väldigt få och det fanns instruktioner gällande avstånd även där som på andra sociala platser.

      Vildsvin är inga besökare jag uppskattar. Måtte dom få bort dom från byn innan dom förstör för mycket. Så det finns inga vildsvin på Gotland? Skönt!

      Ha en fortsatt fin vecka. Kram

      Gilla

  6. Så roligt med vinsten och ett stort grattis till den, en så läcker bild! Kul bild på den svimmande pilfiken – och fina bilder för övrigt också. Påsken är förbi, hoppas att barnbarnsmyset gav energi och glädje.

    Gillad av 1 person

    1. Påsken svischade förbi liksom dom varma sköna dagarna. Nu är det kyla och jobbhelg igen som väntar och nästa vecka får jag rå om barnbarnet igen. Som vi ska mysa ❤

      Tusen tack för fin kommentar.

      Gilla

  7. Älskar fåglar, älskar dina fågelfoton. Du är så värd vinsten (säger jag utan att ha sett de andra deltagarna – men jag är självklart partisk!)!
    Här hörde jag koltrastsången en kväll när det var lite mildare. Den vackraste av fågelsånger! Passar så fint med sitt vemod i de ljusa kvällarna. Fast på Gotland drillade sånglärkan så det stor härliga till, det var inte dumt det heller.

    Gilla

Tack för att du hälsar på och lämnar ett ord eller 2 :)